Kattintson ide a bejelentkezéshez!   |    Regisztráció   |    Facebook

Vélemények

 

 

 

" Nagyon szépen köszönöm neked azt a sok-sok segítséget, amit tőled kaptam. Nagyon féltem az interjútól, de olyan optimista embert varázsoltál belőlem, hogy el sem hittem. Nagyon sok pályázó közül kerültem ki győztesen! Nem volt könnyű dolgod velem, mégis segítőkészen, türelmesen, rugalmasan fogadtál mindig. Nagyon kevés lenne rá a hely is, és az idő is, hogy mindezt megköszönjem neked. Nagyon profi szakember vagy, én mindenkinek azt tanácsolom, hogy ha segítségre van szüksége, akár munkavállalás, akár munkaerő keresés terén, bizalommal forduljon Zsuzsihoz, tutira nem foga csalódni!!! "

Melinda, Budapest 


 
"Cégünknek, növekedés következtében szüksége lett két fő munkatársra. 2017. októberében megismertem, Kovács Zsuzsát, aki HR feladatokat végez cégek megbízásaiból. Személyes találkozás során meggyőződtem arról, hogy Ő az akinek segítségével meg tudjuk találni a megfelelő új munkatársakat. Zsuzsának elmondtam az elképzeléseimet és elvárásaimat, ezt követően a megbízást megkötöttük. Rövid időn belül tapasztaltam, hogy Zsuzsa az elvárt feladatot, valamint szakmai tudását magas szinten végzi. Úgy saját maga mint a jelentkezők felé, komoly elvárásokat támaszt. Motiváltsága minden téren megtapasztalható. Maximálisan képviseli a megbízó által elmondott elvárásokat, és ezek alapján válogatja ki a jelentkezőket. Így továbbítja az Önéletrajzokat. Támogatott mindenben, jelenlétével segített a személyes meghallgatások lebonyolításánál. Biztos vagyok benne, hogy Zsuzsával fogunk még együtt munkatársat keresni cégünk részére. Ajánlani tudom Őt mindenkinek, hiszen ezt a feladatot is érdemes profi szakemberre bízni."
 
K3S Kft., Tulajdonsa

 
"Kedves Zsuzsi,

Úgy gondolom, hogy nincsennek véletlenek, igy az sem véletlen hogy pont Veled hozott össze az élet, amikor 'mid - karrier life' krizisbe kerültem...Bár az első beszélgetésünkkor még fel - fel merült bennem a kérdés, hogy nekem tényleg egy carrier coachra van szükségem?, de már az első találkozás után bizalmat szavaztam Neked.
Ott és akkor pont egy ilyen pozitiv, megértő, ugyanakkor céltudatos és energikus emberre volt szükségem, aki a közös feladatokkal és a munkánk során feltett kérdésekkel tükröt tartott és segitett karrier utam, saját magam és céljaim feltérképezésében.
Az közös munkánk során tapasztalt empátiád, tanácsaid és az hogy mindig elérhető voltál, nagyon sokat jelentett számomra és óriási köszönet érte! Amit pedig külön szeretnék kiemelni - mert sajnos ebben a rohanó világban nem gyakran tapasztaljuk - az a sok pozitiv biztatás amit Tőled kaptam. Szerintem sok ember életét lehetne már csak azzal javitani ha a pozitiv biztatásaid receptre irhatók lennének.
Cimszavakkal jellemezve Zsuzsit: maximális profizmus, felkészültség 24/7 elérhetőség, flexibilitás, empátia, megbizhatóság és tisztelet és nagyfokú segitőkészség! Mindnekinek szivből ajánlom őt!

Hálás köszönet és sok sikert kivánok Neked!"
 
Enikő, Budapest
 
 
 

"Üdvözlök Mindenkit, aki ezt olvasni fogja! 
Azzal a kéréssel fordultam a mai napon talán 13:00 óra körüli időbe a Zsuzsihoz, hogy szükségem lenne a mai napon egy emberre Nógrád megyében egy alkalmi munka elvégzésére. Ez nem ritka kérés mondta Zsuzsi, csak az idő rövidsége és az igények voltak nem mindennapiak  :)Azt kérte, küldjek át infókat és segít. Kb. 1,5 óra múlva hívott, hogy küldött nekem emailt, nézzem meg. Kaptam 14 db. cv-t, melyeket átnéztem, és a második telefonál ást követően megtaláltam az emberem, akit kerestem!

Nagyon Köszönöm azt az emberi magatartást és szakmai profizmust, mely Zsuzsit jellemzi, kevesen vannak, akik ezt képviselik! Nem beszélve arról, hogy biztosított a felől, hogy a jövőben is maximálisan áll a kéréseim felé! Köszönöm!!!"

A. Zsolt

Személy-és Vagyonvédelem


 
"Kedves Zsuzsi!
Nagyon örülök, hogy megismerhettelek az álláskeresésem kapcsán. Nem sok tapasztalatom volt ezen a téren és őszinte leszek, mindig fenntartásom volt a fejvadász cégekkel kapcsolatosan:-) Általad egy teljesen más dimenzióban megközelített interjúkon vehettem részt, ahol őszintén megmutathattam én is a személyiségemet.
Köszönöm mind a szakmai és személyes tanácsaidat, a támogatásod és sok biztatást, melyek által sokkal magabiztosabban tudtam én is megméretni magamat. Kívánom, hogy mindenki ilyen profi és nagy empátiával rendelkező fejvadásszal találkozzon az álláskeresése kapcsán!"
 
Veronika, Budapest
 
"Zsuzsi oktatásai mindig lenyűgöztek. Mindegy milyen száraz, nehezen emészthető anyagról volt szó, a lendületével és a lényegre törő előadásával élvezetessé tette az oktatás minden pillanatát, amit a jó humorával felejthetetlenné varázsolt. Mindezek mellett a felkészültsége és precizitása által mindig magas szinvonalú képzést biztosított."
 
Andrea, Budapest
 
 
"Sokat kerestem egy olyan helyet, ahol megbecsülnek, értékes lehetek és még a fizetés is jó. Miután lett egy gyermekem úgy éreztem, hogy egyre nehezebb a munkaerő piacon elhelyezkedni. Nem volt választási lehetőségem, egy ideiglenes munkát kellett elvállalnom. De sajnos nem fogadtak a csapat tagjává. Egyre rosszabbul éreztem magam a munkahelyemen, de hiába raktam fel az önéletrajzomat különböző hirdetési portálokra, nem jött válasz. Vagy 8 órába kerestek munkaerőt.

Aztán mint derült égből a villámcsapásként felhívott Kovács Zsuzsanna fejvadász, a JobTraining Kft vezetője egy állás ajánlattal. És nem hagyta magát! Kiszemelt egy könyvelői állásra és tudta, hogy nekem jó lesz az a hely. Kompromisszum képes volt! 8 órába kerestek munkaerőt, de a 6 órát is elfogadta. Mindenképpen találkozni akart velem, hogy bemutasson ügyfelének.
Mindent tisztáztunk, hogy mikor és hol találkozzunk, illetve megbeszéltük az egyéb információkat is, ez után még levélben is megerősítette a találkozás időpontját és helyszínét.

Izgatottan indultam neki a találkozónak. Ez volt az első alkalom, hogy engem kerestek meg, nem pedig én kerestem meg egy céget. Mikor betértem kellemes légkör fogadott. Bemutatkozás után azonnal elkezdődött az interjú, ahol Zsuzsi és a leendő munkaadóm is helyet foglalt. Mindent kimerítő kérdés özön volt, de feszültségektől és fáradságoktól mentes . Kitértünk a magán életre, a szakmai témákra és arra, hogy képzelem el a munkát a cégnél. Kérdés, azonnali válasz. Utána még az ügyvezető is bemutatta cégét, elbeszélgettem vele is kicsit, és a szakmai teszt után megegyeztünk, hogy egy próba napra.

4 nap telte el az első és a második interjú között. Közben Zsuzsi felhívott, hogy értesüljön arról, hogy a második időponttal kapcsolatban minden érhető-e. Mindent rögzítettünk írásban is, ami nekem azért volt jó, mert bármikor visszatudtam keresni amit beszéltünk telefonon.

A próba nap sikeres volt. Itt már csak az ügyvezetővel találkoztam, de a sikeres felvétel után Zsuzsi továbbra is tartotta a kapcsolatot velem egészen addig, míg meg nem kötöttük a munkaszerződést és el nem kezdtem az első napom. Gratulált a felvételhez és megbeszéltük, hogy mi volt a próba napon. Nagyon kedves volt és mind végig fogta a kezem! Számíthattam rá, ha bármi kérdésem volt és mindent, mindent amiről beszéltünk telefonon, írásban is megerősített.

Most úgy érzem végre a helyemre kerültem. Megtaláltam azt a munkahelyet, ahol jól érzem magam és ezt Kovács Zsuzsannának köszönhetem a JogTraining Kft vezetőjének. Hálás vagyok érte."

Nikolett, Budapest

 

 
"Cégünk szervezeti átalakításánál kértük Zsuzsa segítségét, sem időnk, sem kapacitásunk nem volt a munkaerő toborzásra. Gyors, hatékony egyeztetést követően Zsuzsa elkezdte a toborzást, majd pár nap elteltével, az előszűréseket követően naponta több jelöltről kaptam értesítést, rövid összefoglalóval, egyéni észrevétellel. Mi már csak azokat a jelölteket kaptuk akik ténylegesen a cég profiljához tartoztak, így nekünk már nem volt szükséges válogatni, szelektálni, csak interjúztatni és kiválasztani a megfelelő új munkaerőt.

Személyesen, telefonon és elektronikusan is a közös munka gördülékenyen, gyorsan ment. 
Köszönjük a közös munkát és biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben is Zsuzsa szakértelméhez fordulunk munkaerő toborzás tekintetében."
 
Ebur Kft, tulajdonsa
 

 

"Szakmai tudása, megkérdőjelezhetetlen, profi! Neki köszönhetem, hogy nem csak, hogy bejutottam az állásinterjúra (cv írás), hanem sikeresen vettem az interjú adta akadályokat. A végeredmény is meglett, én kaptam az állást, ami a céljaimnak megfelelő! Köszönöm! Ajánlani tudom mindenkinek!"

Etelka, Balatonalmádi

 

"Maximálisan profi, kedves, segítőkész. Mindenkinek szívből ajánlom és nagyon köszönöm, hogy segítesz a szakmai előmenetelemben!!"

Brigitta, Budakeszi

 

"Gördülékeny, megbízható, kedves és segítőkész!
Zsuzsi által sikerült munkát kapnom, ezért nagyon hálás vagyok neki!
Mindenkinek szívből ajánlom őt!"

Edit, Budapest

 

"Szerintem velem rekordot döntött Zsuzsi! Kettő nap alatt megtalálta nekem a tökéletes munkahelyet!  :) Gyedről visszatérő anyukaként elsődleges szempont volt számomra, hogy lakóhelyemhez közeli legyen, feltétlenül részmunkaidős, ugyanakkor szakmai kvalitásaimnak megfeleljen. Zsuzsinak ehhez két nap kellett úgy, hogy ebben benne volt az interjú és a döntés is a munkáltató részéről. Egyszerűen zseni! Gondosan ügyel a kereslet-kínálat párosítására, messzemenőkig szem előtt tartja a munkáltató és a munkavállaló igényeit. Köszönöm Neked, Zsuzsi, hogy vagy és hogy ilyen profin végzed a nem könnyű feladatod!  :)"

Otilia, Budapest

 

"Segítőkész, támogató, minden kérdésemre választ tudott adni, minden aggodalmamat el tudta feledtetni. Zsuzsi neked köszönhetem, hogy két hét és két interjú után már meg is volt a munkám és nem kellett hónapokig kutatnom, sikertelenül próbálkoznom. Köszönöm!"

Zsuzsanna, Budapest

"Egy workshop keretein belül találkoztam a Zsuzsival, a fantasztikus szakemberrel, aki rengeteg hasznos tanáccsal látott el. A tanultakat a gyakorlatban is használtam és 1 hónapra rá be is hívtak álmaim munkahelyére, ahova fel is vettek  :)Köszönöm, Zsuzsi"

Mini, Budapest

 

"Végre átlátom a dolgaimat, tudok rangsorolni és eredményeket elérni. Eddig csak a határidőket vettem figyelembe a teendők sorrendjénél, de van ennél sokkal hatékonyabb módszer is. Sőt több is! Zsuzsi, nagyon szépen köszönöm neked a sok értékes információt, amivel hozzájárulsz az üzleti sikereimhez! Igazán hálás vagyok érte!"

Tímea, Budapest

 

"Két kisgyermekes anyaként, részmunkaidős állást talált nekem, nagyon közel lakóhelyemhez, ráadásul egy szuper cégnél! Ez magáért beszél. Magával ragadó és inspiráló energikussága és jókedve. Mindenkinek ajánlom!"

Réka, Budapest

 

 

"Zsuzsát munkahelyi képzés keretében ismertem meg (oktatott). Felkészült és profi. Kiállása magabiztos, oktatási technikája határozott. A nagy számú hallgatóság ellenére sikerült a figyelmet (és fegyelmet) végig fenntartania anélkül, hogy unalmas lett volna az előadás. Ajánlom mindenkinek!"

Gyöngyi, Budapest

 

"Kedves Zsuzsi!

Megmondom őszintén a fejvadász cégekről eddig sok jót nem hallottam s nem voltam jó véleménnyel róluk, bár tapasztalatom az nincs ez irányban ez tény. Nagyon pozitívan csalódtam ,de inkább a személyesség miatt amit a telefonos beszélgetésünk adott. Az én tapasztalanságom s az ÖN profizmusa mégis meghozta a gyümölcsét.  Az állásinterjún is mondtam nem vagyok jó álláskereső én a munkámhoz értek !! Bárcsak ilyen lenne egész Magyarország hogy mindenki tudja a dolgát! Kedves Zsuzsa ! Hatalmas köszönetet mondanék a közbenjárásában hogy az életem jó irányban halad továbbra is! Remélem az Ön főnökei-felettesei is ugyanígy megbecsülik az Ön munkáját hiszen aranyat ér! Ha lehetne 1-10 skálán pontozni és 15-t adnék.  Szeretném ha ezt továbbítaná a Főnökinek is,hogy ugyanúgy elismerésre méltó legyen a munkája mint az enyémet fogják. További sikereket Önnek is!"

Ágnes,  Ráckeve

 

"Zsuzsival, mint oktatóval, előadóval több alkalommal volt szerencsém találkozni. Kiállása, határozottsága, felkészültsége lenyűgözött, nem kevésbé az, ahogyan a nagyszámú hallgatóság egész napos figyelmét fenn tudta tartani, az előadás menetét kézben tudta tartani. Kevés ilyen jó előadó-képességű embert ismerek, mint Őt! Bátran ajánlom!"

Krisztián, Budapest 


"Zsuzsi az egyik legkíválóbb tanítványom volt az évek során, hozzá én is bármikor szívesen elmennék egy coaching ülésre. Szeretettel ajánlom mindenkinek, aki úgy érzi, nincs a helyén, változtatna, és egy új jövőképet írna magának. Ne halogasd tovább a döntést, mert az élet és az idő nem fogja megoldani az elakadásodat, vagy nem úgy, ahogy te azt szeretnéd. Vedd kézbe az életedet, és adj magadnak egy esélyt a változásra! Zsuzsi kiváló választás abban, hogy melletted álljon, jó szívvel ajánlom."

Polgár Lili coach LTC, mentor, az Örömterápia című könyv írója

 

"Zsuzsit mélyvízbe dobtuk, mert online marketingesek keresésével bíztuk meg, amit manapság igencsak nehéz találni a tapasztalataink alapján. Pozitív csalódás ért minket, mert nagyon kvalifikált jelentkezőket szerzett nekünk, a munka proaktív és lendületes volt, igazi öröm volt Zsuzsival együtt dolgozni. A továbbiakban is biztosan őt fogjuk megbízni munkaerő keresésével kapcsolatban."

Gedei Attila és Berta Gergő (Maximum Business Company Group Ltd. tulajdonosai)

 

"Kedves Zsuzsi,

 

Szeretném ezúton is megköszönni a szakmai segítséged az asszisztensem kiválasztásához. Valamennyi jelölt

képességei, személyisége, hozzáállása és motivációja a posztnak megfelelő volt, és szimpatikusak is voltak.

Ahogy telik a próbaidő, napról napra ügyesebb lesz, egyre több időm szabadul fel, amit részben a cég

fejlesztésére tudok szánni, részben pedig újra lesz szabadidőmJ Örülök, hogy téged választottalak ehhez!"

 

Üdvözlettel,

Láda Barnabás (BelTrend tulajdonosa)

"Szia Zsuzsi! 


Nagyon köszönöm, hogy szuper munkatársakat hoztál nekem. Még sosem találkoztam ilyen megközelítéssel mint amilyennel Te dolgozol, hogy nem csak az elvégzendő feladat érdekel, hanem a munkaadó személye, maga az egész cég működése és távlati tervei is ahhoz hogy egy igazán oda illő munkatársat tudj találni.
Ez sikerült!
Továbbra is csak Téged foglak keresni ha új munkatársra lesz szükségem.:)
 
Köszönettel"
Bozsó Anna
Stelázsi
 

 

"Álláskereső VOLTAM, de mivel évek óta nem foglalkoztam önéletrajz írással, naprakész szakember segítségére volt szükségem. Szerencsémre rátaláltam Zsuzsára. Az álláshirdetés és az önéletrajz megírásához szükséges adataim ismeretében Zsuzsa elkészítette számomra a személyre és álláshirdetésre szabott önéletrajzomat és a motivációs levelet. Az állásinterjún való megjelenésem előtt pedig hasznos tanácsokkal (szakmai segítségen túl még öltözet, smink kapcsán is) instrukciókkal látott el a sikeres interjú érdekében. A felkészítő tréning jobban nem is sikerülhetett volna. Sokat jelentett, hogy Zsuzsa magabiztosságot adott számomra, az állást megkaptam :)."

Somogyi Boglárka (Veszprém)

„A Job Training Kft. komoly segítséget jelentett szállodánk egyik középvezetőjének megtalálásában. Külön ki kell emelnem Kovács Zsuzsa odaadó munkáját. Gyorsasága és precizitása kulcsfontosságú volt, ezek nélkül nem sikerült volna ilyen gördülékenyen megoldanunk az új munkaerő felvételét!"

Rosinante tulajdonosa

"Drága Zsuzsi!

Nagyon hálásak vagyunk, hogy a Gondviselés hozzánk vezérelt pont a megfelelő időben. Cégünkben nagyszerű csapat állt össze azóta és ez nagyrészt Neked köszönhető. Professzionális szaktudással és csodás ráérzéssel válogattad ki a vágyott kollégákat, és ennek jótékony hatása nap mint nap megmutatkozik cégünk életében és eredményeiben azóta is. Nagyon köszönjük Neked és jó tudni, hogy mindig számíthatunk Rád. Szakmai hozzáértésed, határozott, ugyanakkor kedves és figyelmes lényed, és szeretetteljes hozzáállásod cégünk irányában nagy érték számunkra, amit nagy becsben tartunk. Kívánjuk Neked, hogy munkád nyomán sok olyan elégedett és hálás partnered legyen, mint amilyenek mi is lehetünk."

Köszönettel:  Ledker Kft.

"Kétgyermekes édesanyaként Zsuzsi felkészítése segítségével sikerült igen hamar elhelyezkednem egy megbízható cégnél, kihívásokkal teli munkakörben, magas juttatásokért. Fontos volt számomra az általa javasolt szemléletváltás, talpraesettség és rámenősség. Nem teljesen vettem át mindent, valahol egy középutat alakítottam ki az én ódon és az ő forradalmian új módszere ötvözésével. Nagyon hasznosak voltak az állásinterjún és a bértárgyaláson való részvétellel, viselkedéssel kapcsolatos tanácsok, tárgyalási technikák".

Tünde (Budapest)

"Kedves Zsuzsa! Nem tudom Neked megköszönni, hogy Budapestre költözésem után 3 héttel, hihetetlen profizmussal munkahoz juttattál és visszaadtad a reményt egy új élet kezdetéhez. Mindenkinek szívből  ajánlani fogom, hogy hozzád forduljon ha munkahelyet keres vagy változtatni szeretne."
Szeretettel: Andrea

"Jó néhány hónapja kerestem már állást sikertelenül, amikor Zsuzsival találkoztam egy ismerősöm révén. Az alig másfél órás beszélgetésünk során felhívta a figyelmem jó pár olyan dologra magammal, az önismeretemmel és a hozzáállásommal kapcsolatban, amit végiggondolva másként álltam a munkakereséshez és pár héten belül meg is találtam azt az állást, amit kerestem. Ezúton is köszönöm a sok tanácsot! "
Emese (Budapest)
"Zsuzsi! Őszinte és szókimondó vagyok, de ezt már az első beszélgetésünk alkalmával tapasztalhattad. :) Olyan extra elvárásaim voltak a leendő munkatársam kiválasztását illetően, hogy kételkedtem abban, hogy megbirkózol a feladattal. Több, mint egy éve nyitott füllel és szemmel járok, elcsicsergem mindenhol, hogy milyen munkatársra lenne szükségem, de nem találtam meg akit kerestem. Te, egy 20 perces beszélgetésünk után azt mondta megtalálod. Kíváncsian, de hitetlenül bólogattam. Az első és egyetlen "állásinterjú" előtt azt gondoltam sok-sok alkalom kell hozzá, hogy megtaláld neked azt az embert, akire rá merem bízni a jelszavakat, hozzáféréseket, elfogadom a véleményét, elismerem a képességeit, nem beosztottként, hanem egyenrangú partnerként összhangban leszünk képesek együttműködni a vállalkozás fejlesztésében. Ezennel hivatalosan is én kérek elnézést, hogy alábecsültem a képességeidet! :)"
Zoé
"Kedves Zsuzska!
 
Nagyon hálás vagyok neked, hogy sok hónapon keresztül kitartóan segítettél mind az új kollégákat
 megtalálni, mind lebonyolítani cégünk szervezetfejlesztését.
 Végig mellettünk voltál, amíg meg nem találtuk a megfelelő kollégákat, akik jó hozzáállással,
 megfelelő szaktudással, és kellő együttműködéssel egészítették ki a csapatunkat. Nehéz feladat
 hárult rád, hiszen nem csak a keresésben, hanem a kiválasztásban, és az interjúknál is számítottunk a
 segítségedre. Folyamatosan lelkesítettél, még akkor is mikor kilátástalannak tűnt a helyzet.
 Szakértelmeddel, előszűrted számunkra a jelentkezőket, és hozzánk már csak azokat hoztad akik
 beleillettek a csapatba. Ez köszönhető annak is, hogy törekedtél a szakmánk megismerésére a
 kiválasztás megkönnyítése végett. Tudtad, hogy milyen személyiségű, szaktudású munkavállalóra van
 szükségünk.
 Megkönnyítetted a dolgunkat, így nem nekünk kellett bajlódnunk a hirdetésekkel, telefonálással,
 egyeztetéssel. Természetesen a választást mi végeztük, de ekkor is rendelkezésünkre álltál, ha
 kérésünk volt.
 Vállalkozásunkat a szervezetfejlesztéssel új alapokra helyeztük. Igaz ez sok áldozattal járt, de most az
 új csapat, új szabályokkal, sokkal jobban teljesít. Ezzel időt és egyben pénzt takarítunk meg.
 Segítségeddel átalakítottuk vállalkozásunk működését (szerződéseit, szabályzatait,…), külső-belső
 kommunikációját, arculati megjelenését, stratégiáját. Szaktudással levetted a terhet a vállunkról,
 megoldottál komoly feladatokat, kész megoldásokat mutattál nekünk.
 Továbbra is szeretnénk együttműködni veled, hiszen egy dinamikusan fejlődő csapat vagyunk, és már
 tettél annyit, hogy ha újból munkatársakat keresünk csak téged fogunk hívni ennek lebonyolítására."
 
Nomis Kft. tulajdonosa
 

"Zsuzsával egy szerencsétlen véletlen hozott össze mint álláskereső! Egy barátom lebetegedése révén kerültem képbe. Soha nem gondoltam volna hogy segítséget kéne kapni ahhoz hogy egy állásra engem válasszanak, amihez minden szükséges végzettségem meg volt. De tévedtem, és úgy gondolom profik nélkül sok kétség van az emberben egy interjú előtt, alatt és után, de Zsuzsa mindent tud ami ahhoz kell, hogy ezeket eloszlassa. Sok segítséget kaptam tőle és egy új munkahelyet:). Köszönöm szépen!"

Tamás, raktáros

"Épületgépész létesítmény főmérnököt kerestünk együtt. Én eleinte gyors önéletrajz válogatásnak gondoltam ezt a feladatot, a HR-es szakmát eddigi tapasztalataim alapján nem tartottam komoly tudománynak.
Hamar körvonalazódott, majd be is igazolódott, hogy nincs igazam, mert egy halom cv-vel egy magamfajta műszaki ember nem tud megbirkózni. Nem csak annak feldolgozásával, hanem a találkozók egyeztetésével, utókezelésével sem, tartalmának "mélységeinek" megismerésével pláne nem.
És ez még csak az adminisztratív része. A szakmai elismerésem ott alapoztad meg, amikor a jelölteket megismertük, előre tudtad fog tetszeni, ki nem számomra. Nyilván a beszélgetés végére ezt én is tudtam, de sokat segített, sőt a döntésem az alapján hoztam meg, amit te javasoltál. Pontosan megmondtad melyik munkavállaló személyisége illeszkedik leginkább a feladathoz, céghez és a munkakörnyezethez.
A közös munkát nem fejeztük be. Jelenleg is keresed nekünk szorgalmasan a jelölteket újabb pozíciókba, sőt bennünket vezetőket is segítesz elindulni, ahhoz, hogy sikeres cég előtt tudjunk hatékonyan haladni.
Minden elismerésem irántad és a szakmád iránt.
Köszönjük."

GemPlann Kft.

"Fiatal családapaként, nagyon fontos volt számomra, hogy gyorsan állást találjak. Több évig dolgoztam egy helyen, így meglehetősen kijöttem már a gyakorlatból amikor Zsuzsával találkoztam. Módszeres tanácsai, tárgyalási technikái és újszerű szemlélete sokat segített, hogy újra belerázódjak az álláskeresésbe. Célzott felkészítésének köszönhetően hamar sikerült is újra munkába állnom. Köszönet a kiváló felkészítésért."

Márton (Érd)

 

"2 hónapja kerestem állást, ez idő alatt sok sok helyre küldtem el a jelentkezésem. Egy szokványos napon szintén elküldtem a jelentkezésem egy állásra, de most 20 percen belül csörgött a telefonom. Zsuzsi hívott és már az első pillanattól kezdve éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Ez be is igazolódott.
  
Zsuzsi végig nagyon kedves volt és gördülékenyen szervezett meg mindent. Jó tippeket és tanácsokat kaptam tőle. Eljött az interjú napja és ott személyesen is nagyon pozitív benyomást tett rám. Biztonságban éreztem magam. Tovább jutottam az első körön, majd jöttek a próbanapok és Zsuzsi mindvégig nagyon humánus volt és érdeklődő. Időben tájékoztatott mindig mindenről.

Végül én kaptam meg az állást és végtelenül hálás leszek Zsuzsinak mindig, mert úgy érzem, hogy a lehető legjobb helyre kerültem az ő jóvoltából.

Köszönök mindent Zsuzsi!"

Edit, kereskedelmi asszisztens

"Köszönjük szépen a bőséges választékot és a gyors rendelkezésre állást. 
A jó minőségű lehetséges munkavállalók találati aránya sokkal nagyobb hatékonyságú volt, mintha csak hirdettünk volna.
Habár nálunk nem kellett részt venni az interjúkon, de az intejúztatási ötletek/tanácsok sokat segítettek.
Mintha saját HR osztályunk lett volna.
Biztosra veszem, hogy tudunk tovább együtt dolgozni és a megtalált két mérnök mellé még találunk új szakembereket együtt.
KÖSZÖNJÜK :)"
Daalgroup tulajdonosa
 
 

"Elmondhatatlanul hálás vagyok Neked, amiért felkészítettél az egyik legnehezebb csatámra. Megkaptam az állást, de nélküled nem sikerült volna! Köszönöm a szakértelmed,a hozzáállásod, a biztatásod és hogy a hatalmas lendületed, átsegített a nehéz időkben. Az önéletrajzom és a motivációs levelem sikere - mint utólag megtudtam-, nagyban befolyásolta a vezetőséget a döntésben! Ha nem bánod ajánlani foglak az ismerőseimnek is, mert fantasztikus szakember vagy!
Köszönök mindent!"

J.Évi (Budapest)

"Évekig vállalkozóként dolgoztam, de a bizonytalan gazdasági helyzet miatt szerettem volna váltani és a vállalkozói létet, szabadságot feladva egy megbízható, stabil munkahelyen, fix
munkaidőben, ugyanakkor fix fizetésért dolgozni. A magabiztosságommal, dolgozni akarásommal sosem volt gond, de mégis bizonytalan voltam, hogyan kell viselkedni egy állásinterjún, milyen az, mikor vannak feletteseim, hogyan kommunikáljak velük, hogyan tudnék beilleszkedni a munkahelyi atmoszférába. Már 2 éve dolgozom ennél a cégnél, köszönöm a felkészítést, a tanácsokat és a tapasztalatcserét!"

Tamás (Zsámbék)

"Lassan 11 éve dolgozom már, de a HR-eseket soha nem kedveltem igazán, felületes, pénz orientált, kapkodó és szakmailag felkészületlenek - valahogy ez volt az összkép, amit róluk alkottam. Aztán hála Istennek, találkoztam Zsuzsival :) . Kevés ember visz ennyi empátiát a munkájába. Valóban professzionalizmus jellemzi. Gyors és mindig megtartja a szavát. Egyszerűen csak lechekkolja ki vagy és addig küzd, amíg a legjobb lehetőséget fel nem tudja Neked kínálni. Mindenkinek ajánlani fogom. Nagyon kellemes élmény volt vele együtt működni és úgy fest, hogy általa megtaláltam a számomra ideális állást :). Nagyon köszönöm ezúton is!"

Réka, kereskedelmi képviselő

 

 2017.04.08. - Nőképző workshop - Ne állásod legyen, hanem karriered!

"Szuper, aktív volt a  csapat, tudtunk egymástól is tanulni. Az oktató (Kovács Zsuzsanna - JobTraining) felkészült, közvetlen, barátságos, jókedvű volt. Az interaktivitás, a jókedv, a pozitív fogadtatás, kérdezési lehetőség tetszett a leginkább. Több hasonló hasznos képzést! Sok olyan kérdésre kaptam ma választ, ami a legtöbb ember életében felmerül a karrierje kapcsán és sok olyanra is amiket csak ma tudatosítottam magamban." (Dominika)

 

"Nem tudtam mire számíthatok, de szuper volt, nagyon élveztem. Az oktató (Kovács Zsuzsanna - JobTraining) nagyon jó szakember, az egész nap egy pozitív és hasznos élmény volt, örülök, hogy részt vehettem és köszönöm szépen. Az tetszett a legjobban, hogy rengeteg hasznos információval gazdagodtam, interaktív és jó hangulatban telt a workshop és az, hogy az előadó mennyire közvetlen volt. Egy szuper fejlődési lehetőség felhőtlen környezetben." (Zsanett) 

 

"Mindenki nagyon kedves és nyitott volt, az oktató (Kovács Zsuzsanna - JobTraining) pedig fantasztikus tudással rendelkezik, tanultam tőle. Rávilagított pár szakmai dologra amit a jövőben BIZTOS figyelni és alkalmazni fogok. Köszönöm. Szerintem lehet több hasonló "szakmai" workshop. Megosztom Facebook-on a Nőképző eseményeket, hogy minél több nőhöz eljusson! ;)" (Adrienn)  

 

"Az oktató (Kovács Zsuzsanna - JobTraining) bizonyította a szakértelmét, kedves, barátságos, a csoportot összetartó, aktivitásra sarkalló. A motivációs eszközök és ajándékok, a szakmai tudáscsomag amit kaptam, nagyon pozitív élmény volt. Szerintem ne csak csoportos, hanem egyéni feladatokra is legyen lehetőség." (Médea)

 

"Az előadó (Kovács Zsuzsanna - JobTraining) előadásmódja, személyisége tetszett a legjobban. Talán lehetne rövidebb idejű workshopot is tartani. Remek volt a hangulat, sok új és hasznos információhoz jutottam. Az előadó személyisége szuper volt, egy percig sem unatkoztam." (Mini) 

 

"Rengeteg példa, történet, a folyamatok részletezése, abszolút magas szakmai mérce. Köszönöm." (Krisztina) 

 

"Jól éreztem magam, a többiek kérdéseiből, reakcióiból is sokat tanultam és örülök, hogy megismerhettem őket. Nagyon tetszett a munkafüzet és a sok hasznos tipp amit kaptunk. Bár korábban is olvastam cikkeket, könyveket a témában, de tudtatok újat mondani. Segített rávilagítani összefüggésekre, amelyek sokat fognak segíteni a céljaim elérésében. Hazamegyek és átírom az önéletrajzomat. :) Első lépésnek. Aztán mindig egy lépést előre." (Rita) 

 

"Tényleg remekül éreztem magam. :) Nagyszerű volt, élveztem, köszönöm a lehetőséget! Kíváncsian várom, milyen egyéb workshop ötletek vannak a tarsolyodban. :) Köszi eddig is mindent!" (Kriszta)

 

"Cégemnél szervezet fejlesztésre kértük fel Zsuzsit. Rengeteg időt és energiát áldozott, hogy teljes egészében átlássa a folyamatokat és kidolgozza az optimális működésünkhöz szükséges egységeket, emellett nagy figyelmet fordított arra, hogy a cégen belül az évek alatt felgyülemlett gócpontok ne jelentsenek problémát a további működésben. Profi és precíz munkát végzett. Látszik, hogy a szakmában eltöltött évek alatt olyan tapasztalatra tett szert amit nagyszerűen tud kamatoztatni a közös munka során. Nagyon élveztük az együtt eltöltött időt!"

ECHO-PRINT tulajdonosa

 

"Először is köszönöm Neked Zsuzsi! Nekem, mint személyes tréner nagyon sokat segített, hogy megtaláljam az optimális időbeosztásomat, mind a munkámban, mind magánéletemben és felkészített egy cégen belüli pozíció váltás sikeres elérésében.
 Szakmai felkészültsége, tapasztalatai segítenek a cégeknek és magánembereknek elérni a céljaikat! Hiszem, ha elfogadod Zsuzsi tanácsait és figyelsz az ő által javasolt változtatásokra csak sikeresebbé válhatsz!"
Hajnal, Budapest
 
 

Kiknek tudok segíteni

Kismamáknak

Állás tréning kismamáknak

Munkaadóknak

Munkaadóknak

Iskoláknak

Iskoláknak

Felíratkozás hírlevélre:Álláskeresőknek    |    Munkaadóknak    |    Iskoláknak    |    Blog    |    Vélemény    |    Bemutatkozás   |    Kapcsolat

Kövessen a Közösségi oldalakon!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Instagram

Falhasználási feltéltelek    |    Adatvédelmi nyilatkozat