Kattintson ide a bejelentkezéshez!   |    Regisztráció   |    Facebook

Jó és rossz tulajdonságok


A legtöbb állásinterjún felmerül a kérdés, hogy „Mondjon 3 jó és 3 rossz tulajdonságot”.

Sőt sajnos a rutintalanabb interjúztatók erre fektetik a hangsúlyt az itt kapott válaszokat boncolgatják, pedig ez csak az interjú egy kérdése.

De ha már megkapjuk a kérdést, legyünk ebből is felkészültek!

 

 

Olyan könnyűnek tűnik, de valójában ha megkapod a kérdést, nem mindig jön rögtön az a válasz, sőt a másik baj, hogy túl általánosak!

Csak ismételni tudom magam, hogy a kiindulási alap az Te vagy! Ismerd magad, tudd, mit tudsz és tudd, hogy miből kell még fejlődni, sőt tovább megyek, mi az ami abszolút nem neked való! Ismerd magad, hogy ez a kérdés ne okozzon Neked problémát!

Tovább megyek ezt is csak a javadra tudd fordítani! Ha már lehetőséged van személyesen bemutatkozni használd a kommunikáció minden eszközét, hogy olyan szöveg környezetben tálald, a negatív se legyen rossz! A helyes, reális önismeret kulcsa a dolgoknak!

Tessék elővenni egy papírt és felírni azokat, amiben igazán jó vagy, amivel hozzá tudsz tenni a céghez, ami értéket képviselhet egy munkaadónak.

Vállald fel, hogy miben kell még fejlődnöd. Sőt miket teszel annak érdekében, hogy fejlődj is. Tehát ez ne csak egy felsorolás legyen, hogy mi a rossz és mi a jó, hanem foglald olyan szöveg környezetbe, hogy teljes képet kapjon az interjúztató, hogy ez a munka világában, ezenfelül a cégnek milyen előnyöket jelent, ha Téged választ!

A konkrétumok a lényegek, ne általánosságban beszélj, hanem Rád és a cégre szabottan. Tényleges teljesítményedet hozd példaként!

Ha nem igazán indul meg a gondolat, akkor tessék olyan emberek véleményét kikérni, akik ismernek és számít a szavuk számodra.

 

Papírt, tollat elő és írd össze, hogy felkészült legyél!

 

Sikeres állás keresést!

Kiknek tudok segíteni

Kismamáknak

Állás tréning kismamáknak

Munkaadóknak

Munkaadóknak

Iskoláknak

Iskoláknak

Felíratkozás hírlevélre:Álláskeresőknek    |    Munkaadóknak    |    Iskoláknak    |    Blog    |    Vélemény    |    Bemutatkozás   |    Kapcsolat

Kövessen a Közösségi oldalakon!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Instagram

Általános Szerződési, -felhasználási feltéltelek és Adatvédelmi nyilatkozat