Kattintson ide a bejelentkezéshez!   |    Regisztráció   |    Facebook

Izgalom


Te szoktál izgulni az állásinterjún?

Sajnos nem könnyű állást keresni! Sokan régóta próbálkoznak, többen már a reményt is feladták. Majd jön egy támogató barát és új erőre kapsz, sőt a várva várt telefon is megjön, hogy szeretnék, hogy megjelenjen egy személyes interjún!

Legyél mindig megnyerő és magabiztos! Rendben elhatározod az leszel!

De még is csak a jövődről fogsz tárgyalni, így az a drukk, csak benned van az emberben! Nem csak az előbb említett dolog miatt aggódsz, hanem az állásinterjúkon való részvétel – mivel nem egy mindennapi rutinos feladat – is maga egy stressz helyzet!

Milyen jó lenne, ha valakivel tudnál gyakorolni az éles helyzet előtt. Jó lenne ha valaki adna visszajelzést, hogy milyen is vagy ebben a ritka szituációban. A főpróba csomag - http://www.jobtraining.hu/foproba-csomag - pont erre való! Kérd személyre szabott támogatásomat, hogy a felmerült kérdéseidre választ kapjál, illetve a testbeszéd „helyes” használatában is rutinos legyél!

Sajnos az izgulással sok mindent el lehet rontani! Pláne ha nem egy rutinos interjúztatóval kerülsz szembe! Nem egyszer találkoztam táskájukat szorongató, lábukkal-kezükkel feszülten „doboló” jelölttel. Ilyenkor egy jó interjúztató, könnyed, alap kérdésekkel nyit, amivel kicsit „ráhangolja” az álláskeresőt az interjúra, hogy valóban Ő maga nyíljon meg és ne a stressz uralkodjon el az interjún, hiszen lehet, hogy az interjú alany valójában egy fantasztikus kollega lenne, szakmájában kiemelkedő. De ha ez nem kerül felszínre, akkor biztos, hogy nem Ő lesz a befutó az interjún!

Sikeres álláskeresést!

Kiknek tudok segíteni

Kismamáknak

Állás tréning kismamáknak

Munkaadóknak

Munkaadóknak

Iskoláknak

Iskoláknak

Felíratkozás hírlevélre:Álláskeresőknek    |    Munkaadóknak    |    Iskoláknak    |    Blog    |    Vélemény    |    Bemutatkozás   |    Kapcsolat

Kövessen a Közösségi oldalakon!

Facebook Twitter Google+ LinkedIn Instagram

Általános Szerződési, -felhasználási feltéltelek és Adatvédelmi nyilatkozat